McDonald's legt uit waarom die 24-jarige hamburger in een virale TikTok niet uiteenviel

07 Sep 2020

McDonald's legt uit waarom die 24-jarige hamburger in een virale TikTok niet uiteenviel

Misschien heb je onlangs de video gezien van een vrouw die al meer dan 20 jaar een McDonald's-hamburger met frietjes in een doos in haar kast bewaart. Het is gewoon het laatste in het soort verhaal dat om de paar maanden lijkt op te duiken, van mensen die pronken met fastfood dat ze voor langere tijd hebben bewaard, om het al die jaren later in perfecte staat te laten zitten. Maar nu heeft McDonald's een reactie afgegeven.

In een bericht op zijn redactiekamer noemde de fastfoodketen de TikTok in kwestie niet bij naam, maar het begon door simpelweg te stellen dat "in de juiste omgeving, onze hamburgers kunnen, net als de meeste andere voedingsmiddelen, uiteenvallen. " Ze gingen verder met te zeggen dat de reden waarom veel voedingsmiddelen deze tekenen van veroudering niet vertonen, is vanwege een gebrek aan vocht:

"Zonder voldoende vocht - hetzij in het voedsel zelf of in de omgeving - bacteriën en schimmels groeit misschien niet en daarom is ontbinding onwaarschijnlijk. Dus als voedsel droog genoeg is of wordt, is het onwaarschijnlijk dat er schimmels of bacteriën gaan groeien of uiteenvallen, "aldus het bericht gedeeltelijk. "Thuis bereid voedsel dat wordt achtergelaten om uit te drogen, kan vergelijkbare resultaten opleveren. Kijk goed, de hamburgers die u ziet, zijn waarschijnlijk uitgedroogd en uitgedroogd, en zeker niet 'hetzelfde als op de dag dat ze werden gekocht'."

@aly.sherb

Make this go viral, y’all ##grandparentsoftiktok ##mcdonalds ##fyp ##decadechallenge ##foryou ##happymeal

♬ original sound - aly.sherb

Ze vervolgden met te zeggen dat hamburgers alleen worden gemaakt met 100 procent USDA-geïnspecteerd rundvlees (en een vleugje zout en peper!) zonder conserveermiddelen of vulstoffen. Dus daar heb je het! De volgende keer dat je dit soort virale video's ziet, weet dan dat deze oude hamburgers en frietjes misschien geen schimmel hebben, maar wees gerust, ze zijn net zo walgelijk als wanneer ze dat wel zouden doen!