Kim Kardashian vertelt over Kanye Wests 'enge' coronavirus-ervaring

06 Oct 2020

Kim Kardashian vertelt over Kanye Wests 'enge' coronavirus-ervaring

Kim Kardashian West is opengegaan over haar ervaring met het verzorgen van echtgenoot Kanye West toen hij eerder dit jaar het coronavirus opliep.

De bekroonde rapper onthulde dat hij besmet was met Covid- 19 in een interview met Forbes.

In een gesprek met het tijdschrift Grazia zei Kardashian: "Kanye had het goed in het begin, toen niemand echt wist wat er aan de hand was.

" Het was zo eng en onbekend. Ik had mijn vier baby's en niemand anders in huis om te helpen. ”

De Keeping Up with the Kardashians-ster zei dat ze West's lakens moest verschonen met handschoenen en beschermende gezichtskleding aan en dat ze moest helpen hem uit bed “toen hij zich niet lekker voelde”.

“Het was een uitdaging omdat het zo onbekend was. Zijn lakens verschonen met handschoenen en een gezichtsbescherming was echt een enge tijd, "zei ze.

Kardashian gaf ook aan dat West het virus had opgelopen op hetzelfde moment als Hollywoodsterren Tom Hanks en Rita Wilson.

Hanks en Wilson waren twee van de eerste grote beroemdheden die het virus opliepen en kondigden aan dat ze positief waren getest op 12 maart 2020.

In juli beschreef West zijn eigen ervaring met het virus aan Forbes, die zei dat hij ‘koude rillingen’ had, en ‘beefde in bed, warme douches nam, naar video's keek die me vertelden wat ik moest doen om er overheen te komen’.