Je kantoor corona proof maken

19 Nov 2020

Je kantoor corona proof maken

Kan jij je nog herinneren wanneer de laatste keer is geweest dat je nieuwe meubels hebt gekocht voor je kantoor? Vaak is het zo dat bedrijven veel meubels aanschaffen wanneer ze het nieuwe kantoorpand in gaan. Maar na een aantal jaar zijn de meubels verouderd en gaan er dingen stuk. Dit kan grote frustratie bij je werknemers opleveren, bijvoorbeeld omdat er weer een lade uit elkaar valt in de keuken. Het is belangrijk om je kantoor goed te onderhouden en ook meubels te blijven vernieuwen. Het is verstandig om na een aantal jaar te investeren in nieuwe meubels, zodat je kantoor er netjes en verzorgd uit blijft zien voor klanten. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe jij het beste je kantoor kan inrichten.


Goedkoop is duurkoop

Je kunt al je kantoormeubilair aanschaffen bij de reuze gigant Ikea, maar dit is vaak de goedkope optie van mindere kwaliteit. Hierbij moet je ook denken dat Ikea geen op maat gemaakte meubels aflevert, waardoor misschien niet alles even netjes in je kantoorruimte past. En wat er ook nog bij komt kijken is dat je zelf alle meubels in elkaar moet zetten. Voor een grote kantoorruimte ben je dan wel even bezig. Het is dus beter om meubels te kopen van goede kwaliteit. Kantoormeubelen aanschaffen is soms wat prijzig maar uiteindelijk is het een investering in je bedrijf. Zie het als een visitekaartje voor de klanten die bij jou over de vloer komen. Ook creëer je zo een fijnere omgeving voor je werknemers die elke dag naar kantoor komen om te werken. Door planten neer te zetten in je kantoorruimte zorg je bovendien voor een huiselijk gevoel.


Benut je kantoorruimte optimaal

Je betaalt veel geld voor een kantoorruimte, dus dit wil je natuurlijk wel optimaal benutten. Hiervoor raad ik je aan om naar Havic toe te gaan. Achter dit bedrijf zit een team van interieurontwerpers die samen met jou een plan gaat maken om zo optimaal gebruik te maken van je kantoorruimte. Door middel van 3D tekeningen geven ze jou een goed beeld over hoe je kantoorruimte eruit kan komen te zien. Hierdoor kun je sneller een aanpassing toevoegen aan het ontwerp. Je kunt deze tekeningen ook makkelijk delen met je werknemers, om zo iedereen tevreden te kunnen stellen met het nieuwe ontwerp van het kantoor. Wanneer je meer filialen hebt is het belangrijk om te kijken welke kantoormeubelen het beste passen bij elke locatie. Uiteindelijk wil je dat de meubels nog jaren mee gaan. Extra voordeel: bij Havic heb je vijf jaar garantie op de hele collectie, dus als er weer een laatje of kastje kapot gaat, kun je gerust terug om het probleem op te lossen.