Hoe vind je je gestolen fiets terug met je smartphone?

24 Aug 2020

Hoe vind je je gestolen fiets terug met je smartphone?

Nieuwe tracking-methode voor ieders budget.

Zowel mobiele telefoons als fietsen zijn een gemakkelijke en gewilde prooi voor dieven. Gelukkig kan deze nieuwe technologie het leven van de dieven moeilijk maken. Trackr is een klein en discreet apparaatje ter grootte van een euro munt en een ware revolutie om verloren of gestolen spullen eenvoudig terug te vinden.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! In minder dan vijf minuten heb je de gratis app gedownload en het apparaatje gekoppeld aan je Android of Apple smartphone. Zodra dit klaar is hoef je de Trackr alleen nog maar aan je sleutelbos te hangen, in je portemonnee te stoppen of aan een ander object te bevestigen waarvan je altijd wilt weten waar het zich bevindt.

In de volgende video zie je de Trackr in actie:

Hoeveel gaat dit me kosten en waar kan ik er een kopen?

Je verwacht waarschijnlijk dat het apparaatje erg prijzig zal zijn, maar nee. Voor maar €27,95 heb je hem morgen al in huis.

Klik hieronder om meteen naar Bol.com te gaan:

 

TrackR Bravo - Zwart

TrackR Bravo - Zwart€ 0,00

 

Nog niet overtuigd?

Vergeet je vaak je of sleutels portemonnee? Vergeet je weleens waar je je auto geparkeerd hebt? Wil je voorkomen dat je huisdier ontsnapt en daarna onvindbaar is? Met de Trackr raak je nooit meer een belangrijke persoonlijke bezitting kwijt. De batterij gaat een jaar mee en is daarna gemakkelijk te vervangen.