De beste shampoo voor de in between salon days

18 Jan 2021

De beste shampoo voor de in between salon days

Heb jij je haar geverfd of heb je highlights bij de kapper gezet? Dan kan het zijn dat je al snel merkt dat het er niet meer zo mooi uitziet toen je de salon uitliep. Dat komt waarschijnlijk omdat je niet de juiste kappersbenodigdheden hebt, maar daar heb ik een oplossing voor! Met de shampoo van Fanola kan je weer een mooie look creëren voor in de between salon days. Hieronder geef je een aantal tips over welke shampoo jij het beste kan gebruiken en voor welk haarkleur type.

Shampoo voor blonde/lichte haren

Wanneer je je haar blond hebt geverfd zie je dat het vaak na een tijdje geel wordt. Dit gaat er dan voornamelijk een beetje vies uitzien, en dat wil je natuurlijk niet! Je hebt je haren niet voor niks blond geverfd. Je kunt hiervoor het beste shampoo van Fanola gebruiken, om af te komen van deze gele gloed. Je hebt hiervoor een product nodig wat geen ammoniak bevat en die de blonde kleur weer laat stralen. Maar het is lastig om te kiezen welke Fanola je nou precies nodig hebt voor jouw kleur haar. Je kunt de Fanola No Yellow shampoo proberen, deze shampoo is het meest geschikt voor gekleurd haar met lichtere tinten zoals witte of zilveren tinten. Deze No Yellow shampoo is speciaal ontwikkeld om een gelige gloed te naturaliseren. Deze shampoo kan je ook goed gebruiken als je blonde highlight hebt. Het is wel slim om na het gebruik van deze shampoo een conditioner te gebruiken, aangezien je haar wat stug kan aanvoelen na het gebruik van de shampoo. Ik wil je wel aanraden om de shampoo niet dagelijks te gebruiken, aangezien er weinig tot geen voeding in deze shampoo zit. De Fanola No Yellow shampoo is eigenlijk een zilvershampoo die voor een koele tint zorgt. Ook voor mensen die grijze haren hebben kunnen door zilvershampoo nog een mooiere kleur creëren. 

Shampoo voor donker haar

Voor mensen met donkere haren bestaat er ook een speciale shampoo van Fanola. Dat is namelijk de Fanola No Orange shampoo, deze neutraliseert ongewenste koper of rode tinten in het haar. Deze shampoo zorgt er voornamelijk voor dat ongewenste warme kleuren worden verwijderd uit het haar, waardoor je ook met donker haar een koele kleur kan creëren. Deze shampoo heeft een blauwe kleur, je kunt deze shampoo voor alle haarkleuren gebruiken maar is het perfects voor mensen met donkere haarkleuren. Het is belangrijk dat je een kleine hoeveelheid van de shampoo op nat haar aanbrengt, het is de bedoeling dat het goed schuimt. Het zelfde geld als bij de Fanola No Yellow shampoo, gebruik deze shampoo niet elke dag aangezien het geen voeding bevat.