De beste producten voor je haar

08 Dec 2020

De beste producten voor je haar


Het is december en het wordt steeds kouder, hierdoor heeft je haar soms wat extra bescherming nodig. Het is belangrijk om je haar goed te beschermen zowel tegen hitte maar ook tegen koud. Natuurlijk hangt het ook voor een groot deel af van hoelang je haar is, bij lang haar zijn de uiteinde extra kwetsbaar en hebben ze extra verzorging nodig. Het is ook belangrijk om met regelmaat naar de kapper te gaan, hierdoor blijft je haar er verzorgt uitzien. Ook is het nodig als je je haar graag lang wilt houden. In dit artikel geef ik je tips over welke producten je het beste kan gebruiken om je haar extra te verzorgen voor in deze koude maanden.

Föhnspray

Het is belangrijk om niet met nat haar de deur uit te gaan wanneer het erg koud is buiten. Föhn altijd je haar om zo schade te voorkomen aan je haar. Probeer ook niet je haar te vaak te wassen en met te warm water, dit kan schade brengen aan je haar. Maar vergeet niet dat het föhnen van je haar ook schade kan toebrengen aan je haar. Daarom wil ik je aanraden om een föhnspray te gebruiken voordat je je haar gaat föhnen. Je sprayt de spray geleidelijk op handdoekdroog haar en laat het even intrekken. Je hebt verschillende merken die dit product aanbieden, maar ik je wil toch aanraden om een spray te gebruiken waar geen siliconen in zijn verwerkt. Rituals is zo’n merk die siliconen vrije producten verkopen, ze hebben een speciale lijn waar ze siliconenvrije haar producten aanbieden. Je kunt makkelijk Rituals online bestellen. 

Verzorging voor geblondeerd haar

Heb je eigenlijk bruin haar maar blondeer je het altijd? Grote kans dat je haar erg beschadigd is en het niet meer zo gezond is als vroeger. Vaak zie je bij geblondeerd haar dat het haar dunner wordt en afbreekt. Wanneer je je haar blondeert moet je het vaak bijhouden, waardoor je om de acht weken bij de kapper zit om het bij te werken. Bedenk wel goed dat je je geblondeerde haren wel extra aandacht geeft. Ik zou je dan zeker Olaplex aanraden, dit merk is speciaal gemaakt voor extra verzorging van het haar. Maar wat doet Olaplex precies? Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar worden gehecht. Het resultaat wat je ervan krijgt is dat het haar weer sterk, glanzend en gezond wordt. Ook zorgt Olaplex ervoor dat de kleur langer in het haar blijft zitten. Ook net zoals de Rituals producten, bevat Olaplex geen siliconen. Het product kan toegepast worden op ieder haartype. Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken: als toevoeging aan je kleurbehandeling of als herstelbehandeling om je haar te voeden en te herstellen.