Controversiële studie: zeven onschuldige woorden die vrouwen meteen opwinden

24 Aug 2020

Controversiële studie: zeven onschuldige woorden die vrouwen meteen opwinden

Het vrouwelijke brein is gemakkelijk te beïnvloeden door middel van een aantal eenvoudige woorden, zo heeft een aantal doortrapte wetenschappers ontdekt. Door een kortsluiting in de hersens kunnen mannen deze woorden gebruiken om een vrouw ontzettend op te winden. Deze revolutionaire ontdekking bewijst dat aantrekkingskracht niet altijd te maken hoeft te hebben met uiterlijk, met inkomen of met sociale status, maar dat vrouwen ook door herhalen van simpele woorden verleid kunnen worden. Iedere vrouw kan, door deze woorden in een normaal gesprek veel te gebruiken, voor een man vallen.

Onderzoek aan de Harvard-universiteit
Het onderzoek waar dit opmerkelijke resultaat vastgesteld werd, komt niet uit een science fiction-film, maar komt voort uit het werk van de beste psychologen van de bekende Harvard-universiteit in Amerika. Gedurende deze studie, die eigenlijk bedoeld was om de overtuigingsmethodes te leren begrijpen die onder andere door de Amerikaanse inlichtingendienst worden gebruikt, werd ontdekt dat vrouwen die meededen aan de tests van het onderzoek continu opgewonden raakten. Nadat een van de mannelijke onderzoekers – een man van 54 jaar oud – betrapt werd terwijl hij seks had met meerdere vrouwen die meededen aan de studie, werd het onderzoek geschorst. Pas nu worden de resultaten van uiterst complexe onderzoek voor het eerst naar buiten gebracht.

Verleidingstechnieken op wetenschappelijke basis
Het is algemeen bekend dat het grootste seksuele orgaan in het lichaam de hersenen zijn. Door middel van bepaalde technieken kunnen de vrouwenhersens zo bespeeld worden, dat lustgevoelens en extreme opwinding opgewekt kunnen worden. Zelfs liefde kan op deze manier getriggerd worden. Deze controversiële verleidingstechniek is te zien in een choquerende video, die per ongeluk online gezet is. Feministen en vrouwenorganisaties zijn woedend na deze ontdekking, en op alle sociale media is chaos uitgebroken. Onderzoekers die meegewerkt hebben aan het onderzoek, proberen de video van het internet te verwijderen – niemand weet hoe lang hij nog te bekijken is. Met deze kennis kunnen mannen de controle terugpakken, en een wetenschappelijke methode toepassen om vrouwen te strikken. Kom er nu achter of deze technieken ook voor jou werken, en bekijk snel de video. De effectiviteit van deze wetenschappelijke methode is onomstotelijk vastgesteld. Als je ze goed toepast, heb je hiermee de sleutel in handen om iedere vrouw te versieren.