50 cent geeft drive-thru werknemers meer dan $30.000 fooi

12 Sep 2020

50 cent geeft drive-thru werknemers meer dan $30.000 fooi

50 Cent heeft meer dan $ 30.000 (€ 25.000) aan fooien uitgedeeld aan gelukkige Burger King-medewerkers in New York City.

De genereuze Candy Shop-hitmaker werkte samen met ondernemer Jay Mazini om langs te komen het fastfoodrestaurant in zijn geboorteplaats Queens op dinsdag om met arbeiders te praten en ze grote hoeveelheden geld te fooien.

"Jay Mazini is de real deal, hij zag me gisteren in de buurt, dus gingen we vanavond en toonde iedereen wat liefde, '' schreef 50 Cent, echte naam Curtis Jackson, in een bijschrift bij videobeelden van het verrassingsbezoek dat hij op zijn Instagram-account plaatste.

In de video wordt Jay gevraagd hoe de werknemers doen het te midden van de COVID-19-pandemie en vertellen hen dat hij er is om "jullie liefde te tonen" voordat hij stapels geld uitdeelt in het drive-thru-venster.

50 verschijnt vervolgens als een verrassing in de beelden, met nog meer geld voor de Burger King-medewerkers.

Mazini staat erom bekend dat hij regelmatig stopt met shocktips in New York City , waarbij hij werknemers royale geschenken in contanten aanbiedt. Hij postte ook op zijn Instagram over het extravagante fooi van Burger King en schreef: "Het is goed karma aan het eind van de dag!"