Een nieuwe computer nodig? Welnee, je oude pc is nog prima

24 Aug 2020

Een nieuwe computer nodig? Welnee, je oude pc is nog prima

We kennen het allemaal: een nieuwe computer loopt aanvankelijk soepel, maar begint daarna steeds langzamer te worden. Als het te erg wordt, is het tijd om een nieuwe pc te kopen. Maar is dat eigenlijk wel zo? Een nieuwe computer of een computerreparatie kost klauwen vol met geld. Er zijn andere manieren om je computer weer sneller te maken. Volg deze tip op, en maak je pc in drie klikken weer even snel als voorheen. Daarmee bespaar je honderden euro’s.

De wegwerpmaatschappij
Het is triest, maar computers worden – net als veel andere apparaten – ontworpen om op niet al te lange termijn kapot te gaan. Zo kunnen fabrikanten steeds opnieuw de nieuwste modellen computer blijven verkopen, en upgrades afdwingen bij hun klanten. Dat is schandalig, maar wel realiteit: bedrijven moeten immers ook geld verdienen. Gelukkig heeft een stel softwareontwikkelaars een methode ontworpen waarmee je computer van binnenuit opgeschoond kan worden. Binnen vijf minuten is het hele systeem weer gerepareerd, en loopt je computer soepeler dan ooit.

Interview met de ontwikkelaar
Josh Reynolds, de hoofdontwikkelaar van dit project, heeft het volgende te zeggen: “We geven dit product weg aan zoveel mogelijk mensen, om naam te maken. De resultaten zullen vanzelf spreken. Vervolgens hopen we dat mensen het succesverhaal doorvertellen aan hun vrienden. Op die manier willen we ons bedrijf snel laten groeien.” Hij vervolgt: “Mensen die onze software gebruikt hebben, zijn razend enthousiast. Het effect is onmiddellijk merkbaar: binnen vijf minuten heb je een schone pc, waarmee honderden euro’s bespaard kunnen worden. Het kopen van een nieuwe computer is vaak niet nodig, en daar komen mensen die onze software gebruiken nu achter.”

Geef je computer een boost
De SpeedFixTool, zoals het programma dat Reynolds heeft ontwikkeld heet, werkt verbazingwekkend wel. Duizenden mensen hebben het product al gedownload en toegepast. Een gebruiker vertelde: “Mijn computer is sneller dan ooit. Voordat ik de SpeedFixTool gebruikte, duurde het een eeuwigheid om op te starten en programma’s te gebruiken. Meteen na de scan was hij vele malen sneller. Het effect is echt ongelofelijk. Deze software heeft me een enorme hoeveelheid tijd en ergernis bespaard.” Als je de SpeedFixTool download, zal jij ook het verschil merken. Door iedere maand een snelle scan te doen, houd je je computer voortaan op topsnelheid.