De 10 beste dating sites van dit moment

24 Aug 2020

De 10 beste dating sites van dit moment

Hieronder geven we je een overzicht van de 10 beste dating sites van dit moment. Volgens ons zijn dit de beste sites van dit moment. Welke site het meest geschikt is voor jou hangt overigens af van persoonlijke voorkeuren. Zo richten sommige sites zich specifiek op ouderen of hoger opgeleiden.

1)      Parship                       Cijfer: 9.5

Parship is de grootste dating site van Nederland en wordt alom gewaardeerd. Ze doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren. Dit is wat ons betreft de beste keus voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Bij Parship heb je ook een relatief hoge kans om te slagen.

2)      EliteDating                 Cijfer: 9.4

Ook EliteDating is een erg goede dating site. Deze site richt zich specifiek op hoger opgeleiden en mensen met een goede baan en een hoog salaris. Als dat belangrijk is voor jou, dan moet je hier eens een kijkje nemen.

3)      Zoosk                         Cijfer: 9.0

Zoosk is een relatief nieuwe site in Nederland, maar doet wel een hoop erg goed, waardoor het een mooie toevoeging is voor singles. Zoosk is half een sociaal netwerk en half een datingsite. Een bijzondere en leuke manier om opzoek te gaan naar een date.

4)      Lexa                            Cijfer: 8.8

Lexa is een erg betrouwbare site en een van de beste van Nederland. Ze hebben zeer veel actieve en betalende leden. Door het grote ledenaantal, lage kosten en de betrouwbaarheid een echte aanrader.

5)      C-Date                                   Cijfer: 8.5

Ook C-Date is een nieuwe en nog relatief onbekende dating site in Nederland. De site is vooral gericht op 30 plusser van een bepaald niveau.

6)      Relatieplanet            Cijfer: 8.4

Relatieplanet is een succesvolle en erg goede datingsite. Hier kan iedereen een geschikte partner vinden. De site heeft een hele brede doelgroep en werkt eenvoudig en goed.

7)      Pepper                       Cijfer: 8.3

Pepper richt zich wat meer op een jong en hip publiek. Het samenstellen van een profiel is te vergelijken met een Facebook pagina. Je vindt hier geen standaard teksten, maar eerder plaatjes, filmpjes en foto’s.

8)      Be2                             Cijfer: 7.9

Be2 is wereldwijd een bekende dating site. Hier zoek je een partner op basis van een persoonlijk profiel en jouw geografische locatie.

9)      50liefde                      Cijfer: 7.7

50liefde is speciaal bedoeld voor de wat oudere mensen. De doelgroep is 40 tot 85 jarigen. De site is ook voor mensen zonder uitgebreide computervaardigheden goed te gebruiken.

10)  50plusmatch             Cijfer: 7.4

Ook 50plusmatch is een goede site voor ouderen. De site richt zich op 50 plussers en is erg overzichtelijk.